Kycklinggryta 2
4 portioner
4-5 st kycklingfileér
1 burk champinjoner
1 lök
3 dl grädde
250 g ketchup
paprikapulver
vitlökspulver
1 burk ärtor
Stek filéerna och låt dem kallna. Stek sedan champinjonerna och löken. Skär ner filéerna i bitar och lägg dem i en gryta. Häll över champinjonerna och löken, häll i grädden, ketchup och paprikapulvret.
Koka på svag värme i 20 minuter och när det återstår 5 minuter tillsätt ärtorna.
Källa: ICA
4-5 st kycklingfileér
1 burk champinjoner
1 lök
3 dl grädde
250 g ketchup
paprikapulver
vitlökspulver
1 burk ärtor
Stek filéerna och låt dem kallna. Stek sedan champinjonerna och löken. Skär ner filéerna i bitar och lägg dem i en gryta. Häll över champinjonerna och löken, häll i grädden, ketchup och paprikapulvret.
Koka på svag värme i 20 minuter och när det återstår 5 minuter tillsätt ärtorna.
Källa: ICA
Kommentarer
Skicka en kommentar