Kyckling med bambuskott


4 portioner
4 ProPoints/port

4 Kycklingfiléer á 125 g
2 tsk margarin
salt och peppar
3 morötter
1 burk bambuskott
1 purjolök
100 g champinjoner
2-4 tsk curry
2½ dl hönsbuljong
1 dl fraiche (max 8%)

Strimla kycklingfiléerna, smält margarinet i en stekpanna och bryn kycklingstrimlorna. Krydda med salt och peppar. Ta upp kycklingen från pannan och lägg den i folie för att hålla den varm.
Skär morötter och purjolök i tunna ringar. Dela svampen i fjärdedelar. Stek morötter, purjolök, svamp och bambuskott, strö över curry och häll på buljong.
Lägg ner kycklingen och låt småkoka tills kycklingen är klar. Tag pannan från spisen och blanda i fraiche.
Servera gärna med kokt ris och sallad.

Källa: Mina bästa recept (Viktväktarna

Kommentarer

Populära inlägg